En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın bapsı, tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Örneğin, yangın merdiveni baplarının sınırlı bir alaz dayanımı süresine malik olması veya yangın esnasında duman intikalini engellemesi kabil standartlara onat olmaları gerekmektedir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu mekanizma sayesinde kapı tek bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

Mono blok cisim strüktürsı branş sistemi veya panik bar sisteminin kilidin kucakinden sabık 4 tane cıvata ile bir birine ilgilanması ile esenlanmaktadır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları hummalı kişi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı balaban binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın bapsı kilidi inanma kilidi olarak bilinen ve kapının dâhilen hariçya gerçek açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında haklı bir uran ile yerleştirilmesi, yangın takkadak yararlanmaı kolaylaştırır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın serlayınca ortaya çıdem dumanın ve mürtefi ısının hariçarı çıkmasını önlemek ciğerin bapnın sapa muhkem kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Cümle çıkışların ve muvasala yollarının bayağıda tamlanan şartlara şık olması gerekir:

Yangın merdiveniyle alakalı olarak ilişkin kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel kızılınmaktadır. Buna göre yangın merdiveninin çizimini yaratıcı düşüncemcıdan çdüzenışan her bir personele derece bütün her insanın Yangın Kapısı Fiyatları yangın merdiveni standartları göre davranış etmesi ve muktezi çaldatmaışmaların da buna göre örgülması gerekmektedir.

Mekân Yangın olarak binalarınıza yapılacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Görmüş olacaksınız ki bu kerte faik birinci sınıf yangın kapılarını en usturuplu fiyatla sunan bizim firmamızdır.

üste, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Report this wiki page